Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Petrenco dezminte plecările din PCRM

27 dec. 2013,, 12:26   Politică
7346 10
Foto: noi.md
Deputatul comunist Grigore Petrenco dezminte informația mediatizată ieri, în presă, precum că un grup de consilieri raionali din Drochia a părăsit PCRM-ul. Solicitat de NOI.md, deputatul a declarat că informația eronată a fost difuzată intenționat, de către cei care stau în spatele unor instituții mediatice, pentru a denigra imaginea PCRM-ului.

“Consilierii respectivi au negat că ar fi părăsit partidul. Aceasta este o campanie de sustragere a atenției cetățenilor de la problemele reale. Nu există niciun fel de disensiuni în interiorul PCRM. Aceste acțiuni sînt puse la cale de cei care stau în spatele unor instituții media. Sînt cazuri cînd cineva părăsește partidul și din contra, cînd aderă la partid”, a precizat Petrenco.

Și prim-secretarul Comitetului raional al PCRM din Drochia, Ghenadie Morcov, a declarat pentru NOI.md că informația privind plecările din partid este falsă. Morcov a precizat că cei doi consilieri din Drochia au infirmat public deja faptul că părăsesc partidul.

Precizăm că ieri, în presă a fost publicată o informație în care se anunța că un grup de consilieri comuniști din Drochia părăsesc PCRM-ul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?