X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Declarația mult așteptată a medicilor francezi referitoare la starea fiicei lui Andrei Koncealovski (FOTO)

26 dec. 2013,, 02:56   Showbiz
13034 0
Foto: topnews.ru
Timp de două luni și jumătate fiica celebrului regizor Andrei Koncealovski, Maria, în vîrstă de 14 ani, se află în comă după un accident teribil, care a avut loc în Franța pe 12 octombrie curent. La volanul mașinii închiriate se afla chiar tatăl, Andrei Koncealovski, și din cauză că acesta a pierdut controlul volanului, s-a produs o coliziune frontală cu o mașină ce venea din sens opus. Cel mai mult a avut de suferit Maria, deoarece nu avea cuplată centura de siguranță .

În tot acest timp medicii spitalului din Marsilia, în care fetița a fost internată la terapie intensivă, au păstrat tăcerea, dar recent au făcut o declarație senzațională precum că în starea fetei au apărut unele îmbunătățiri și că ei admit că pacienta ar putea ieși din comă de Anul Nou.

Despre recuperarea completă a Mariei deocamdată nu se spune nimic, deoarece, din cauza comei prelungite, ar putea apărea leziuni ireversibile la nivelul creierului. Acum cel mai important lucru este ca fata să iasă din comă și atunci se vor putea face unele previziuni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?