Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Cele mai mari frici ale zodiilor

18 dec. 2018,, 03:30   Externe
5351 0

Nu e om care sa nu aiba vreo fobie. De indata ce o descoperi, singur sau cu ajutor specializat, poti ajunge sa le depasesti. Astrologii au studiat fricile in functie de zodie si au alcatuit o lista cu cele mai comune temeri ale nativilor fiecarei zodii in parte.

Iata, asadar, care sunt cele mai mari frici in functie de zodie.

Berbec

Berbecul este un semn foarte activ si rar vei vedea un Berbec stand degeaba. Luptatori din fire si foarte dinamici, Berbecii au si ei un punct slab: frica de a-si neglija indatoririle. Aceasta poarta numele stiintific de Paralipofobia.

Taur


Taurii isi doresc o viata de lux si au tendinta de a fi lenesi si apatici. Nativii zodiei se indragostesc rapid de ceea ce isi doresc, iar cea mai mare frica a lor este teama de schimbare. In termini stiintifici, aceasta se numeste Tropofobia.

Gemeni

Gemenii se schimba foarte repede. Le place foarte mult sa manipuleze si isi incalca foarte usor promisiunile. Pana la urma, "gemenii" se cearta intre ei ce sa aleaga. Punctul lor slab este teama de a lua decizii. Aceasta poarta denumirea stiintifica de Decideofobia.

Rac

Racii sunt emotionali si generosi. Ei iubesc confortul si siguranta familiala. Daca ai scos un Rac din zona lui de confort ai, brusc, de-a face cu o persoana care se teme de locurile publice. Denumita stiintific, Agorafobie, aceasta inseamna teama de a fi singur in situatii sau locuri, mai ales in locuri publice, care nu pot fi parasite imediat.

Leu

Leii sunt foarte egoisti si isi doresc sa fie tot timpul in centrul atentiei. Majoritatea Leilor au vieti de succes pentru ca teama lor cea mai mare este frica de esec. In termeni stiintifici aceasta se numeste Atizchiofobia, iar in cazul Leilor este atat de mare, incat acestia sunt mai mult decat ambitiosi. Aproape obsedati de ideea de succes.

Fecioara

Fecioarele sunt curate si foarte organziate. Nativii zodiei sunt atat de perfectionisti incat si cea mai mica greseala se transforma intr-o sursa interminabila de emotii negative si disperare. Frica lor cea mai mare are legatura cu dezordinea si imperfectiunea. In termini de specialitate se numesc Ataxofobie si Atelofobie.

Balanta

Semne de aer, Balantele sunt foarte inteligente, iubitoare si pasionale. Le este foarte greu sa-si imagineze viata fara partenerul lor de cuplu. Frica lor cea mai mare este teama de a ramane singuri, teama de izolare, denumite stiintific Autofobia/Isolofobia.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane complexe, cu emotii foarte puternice. Sunt obsedati de ideea de control si de aceea devin si foarte anxiosi. Teama lor cea mai mare este sa fie ridiculizati, denumirea stiintifica a acestei frici fiind Catagelofobia.

Sagetator

Sagetatorii sunt cele mai salbatice si aventuroase semne zodiacale. Sarcinile si regulile de zi cu zi le distrug personalitatea vioaie. Teama lor cea mai mare este denumita stiintific Claustrofobie, adica frica de spatii inchise.

Capricorn

Capricornii sunt practici, ambitiosi, disciplinati. Ei pot petrece ore intregi la birou facand planuri. Nu au neaparata nevoie de compania altora si se bucura foarte mult de solitudine. Teama lor cea mare este Agorafobia, adica frica de a fi singur in situatii sau locuri, mai ales in locuri publice, care nu pot fi parasite imediat.

Varsator

Firi incapatanate, Varsatorii cu greu vor asculta parerea cuiva. Ei vor ramane fideli ideilor lor, indiferent de ce vor spune ceilalti. Lor nu le place sa fie institutionalizati sau ingraditi in vreun fel. Teama lor cea mai mare este Gamofobia, adica frica de casatorie.

Pesti

Pestii cu greu isi impartasesc gandurile si ideile. Lor le place sa se ascunda "in ape adanci" si nu le place prea mult sa stea in compania altor oameni, mai ales daca nu sunt nevoiti sa faca asta. Cea mai mare teama a lor este Glosofobia, adica frica de a vorbi in public.

0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?