Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Cum vor fi marcate sărbătorile de iarnă la Tiraspol?

13 dec. 2018,, 18:30   Societate
3963 2

În acest an, sărbătorile de Revelion şi de Crăciun vor începe, la Tiraspol, la 15 decembrie.

Potrivit surselor de informare în masă din Transnistria, începînd cu data de 15 decembrie, primele spectacole de amploare dedicate Anului Nou vor avea loc în Centrul de cultură şi agrement „Mir”, unde vor avea loc întîlnirile cu Moş Crăciun pentru copii, transmite Noi.md.

La 16 decembrie, în Piața „A.V. Suvorov”, va avea loc Întrunirea orăşenească a Moș Crăciunilor și a Albelor-ca-Zăpada pentru locuitorii orașului. În centrul oraşului va avea loc o adevărată paradă a Moş Crăciunilor şi a Albelor-ca-Zăpada, care vor aprinde luminile pe Pomul de Revelion din oraş şi vor da startul oficial sărbătorilor.

La 25 decembrie, la Palatul de Creaţie pentru Tineri şi Adolescenţi, va avea loc evenimentul „Pomul de Revelion de la Preşedinte”, iar la 28 decembrie, tot acolo, șeful administrației de stat de la Tiraspol îi va felicita pe copii.

În noaptea de Revelion, spectacolul organizat în piaţa din centrul oraşului va începe la ora 22:00. Spectatorii vor avea prilejul să urmărească spectacolul teatralizat „Întîlneşte, capitală, Anul Nou!".


În afară de evenimentele organizate la nivel de oraş, aproape toate instituțiile culturale au pregătit propriile programe pentru sărbători: spectacole teatralizate de Anul Nou, jocuri pentru copii, evenimente interactive "Magia de Anul Nou", „Povestea de Anul Nou” pentru adolescenți și tineri, concursuri dedicate Anului Nou, discoteci, programe de divertisment și concerte pentru copii etc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?