X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Vlad Filat sparge tăcerea referitor la căsătoria cu Angela Gonţa

15 dec. 2013,, 21:41   Societate
11051 5
Foto: filat.md
Liderul Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat sparge tăcerea. În contextul anunţului referitor la căsătoria sa cu jurnalista Angela Gonţa, liderul PLDM susţine că este un eveniment fericit pentru el, şi solicită ca în acestă decizie să-i fie respectată intimitatea, transmite Noi.md.

“Sînt momente în viață cînd trebuie să iei o decizie și să mergi înainte. Sînt fericit că în această decizie importantă am susținerea copiilor, familiei și a prietenilor. Înţeleg foarte bine interesul pe care îl va stîrni acest eveniment, însă venim cu rugămintea de a ne fi respectată intimitatea acestui pas atît de important din viaţa noastră. Pentru o informare cît mai corectă despre acest moment important, atît pentru noi cît şi pentru cei dragi din jurul nostru, vom pune noi la dispoziţia presei, cît de rapid posibil, fotografii și informații legate de acest eveniment” susţine Filat.

Astăzi liderul PLDM şi jurnalista Angela Gonţa au anunţat că se căsătoresc. Vlad Filat a divorţat în vara anului 2012 de Sanda Filat, cu care are doi copii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав