X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

A început Caravana de Crăciun

12 dec. 2013,, 15:40   Societate
6958 0
Foto: bemol.md
Astăzi, în preajma sărbătorilor de iarnă, Caravana de Crăciun a pornit într-un turneu de 10 zile prin cele mai îndepărtate localități din Republica Moldova. Potrivit Fundaţiei de Caritate pentru Copii „Clipa Siderală”, acțiunea ajunsă la cea de XVII-a ediție are scopul să încălzească inimile copiilor din orfelinate și familii vulnerabile prin oferirea diferitor daruri, transmite NOI.md.

În acest an inițiatorii acțiunii caritabile preconizează să umple de bucurie sufletele a peste 3 mii de copii. „Pînă pe 21 decembrie vom vizita cele mai îndepărtate și defavorizate localități din Republica Moldova. Astăzi mergem spre Strășeni și Nisporeni. Sîntem însoțiți de elevi de la trei licee din capitală, printre care „Alexandru Ioan Cuza”, „George Meniuc” și „Ion Creangă”. Pe lîngă tradiționalele dulciuri, rechizite și hăinuțe mai avem pregătită o poveste cu Moș Crăciun, dar și mici concursuri. Anul acesta avem două concursuri noi: „Caravana mea” și „Caravana talentelor”, a precizat coordonatorul Caravanei de Crăciun, Veronica Solomițchi.

Caravana este un segment din lanțul de legătură între organizațiile și instituțiile care doresc sa ajute școlile-internat și familiile defavorizate. Specificul acțiunii constă în faptul că toate cadourile și ajutorul acordat de agenții economici sau persoanele de rînd pot fi înmînate personal destinatarilor.

Pentru a participa la acțiune, doritorii pot apela numerele de telefon 022 43 04 30 sau 068 43 04 30, ori să meargă în Piața Marii Adunări Naționale zilnic, între orele 08.00 și 09.00. La ora 09.00 autocarul pornește deja din PMAN către destinațiile planificate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?