Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Presa americană cu ochii pe CIRCUL din Chișinău (FOTO)

9 dec. 2013,, 13:40   Societate
6886 0
Foto: businessinsider.com
Revista americană „Business Insider” a publicat pe site-ul său un amplu reportaj despre circul din Chișinău. În materialul apărut acum două zile se menționează că circul a fost lansat oficial în 1981, iar sala de spectacole în formă de amfiteatru are o capacitate de circa 2000 de locuri. Potrivit materialului, clădirea mai dispune şi de un manej pentru repetiţii, cabine pentru artişti, încăperi pentru animale, un cabinet veterinar, precum şi de aproximativ trei hectare de pămînt.

Cea mai tristă parte a materialului reflectă faptul că astăzi arena se află în întuneric, iar picturile sînt pline de praf.

Autorul materialului recunoaște că clădirea dărăpănată „poate da impresia de un monument stins pentru un regim de uitat”. Dar o explorare mai profundă a clădirii dezvăluie faptul că Circul din Chișinău „nu este la fel de mort pe cît pare”.

Menționăm că autoritățile de la Chișinău intenționează se repare circul din Chișinău, însă, deocamdată, au loc doar certuri dintre Primărie și Guvern, fără ca să se ajungă la un numitor comun la acest capitol.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?