Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

”Didiulea” i-a cucerit pe chișinăuieni prin talent și virtuozitate (FOTO, VIDEO) ©

3 dec. 2013,, 18:08   Showbiz
10823 0
Foto : facebook
Sîmbătă, 30 noiembrie, la Teatrul de Operă și Balet ”Maria Bieșu” din capitală a avut loc mult așteptatul concert susținut de ”Didiulea”. Această echipă cu adevărat unică, condus de Viktor Didiulea, a încîntat publicul cu show-ul său exclusiv numit MUSIQUE DU SOLEIL. Programul a inclus piese de pe noul album aniversar ”Odnajdî segodnea” (Odată azi), precum și piese mult îndrăgite și bine cunoscute de odinioară.

Publicul, de altfel ca de obicei, a rămas încîntat de concert. ”Nu este nimic mai pur și mai util decît muzica vie. Aceasta este limba în care vorbește chitara și inima unui virtuoz capabil să vindece prin muzică”, a spus una dintre spectatoare pentru NOI.md.

Didiulea este un recunoscut chitarist-instrumentist, compozitor , experimentator , aranjor, care susține cu succes turnee în orașe, fiind și unul dintre puținii artiști care interpretează flamenco.

Faima îl depășește pe acest om – prin creația sa Didiulea a cucerit nu doar patria sa – Belarus, ci și țările CSI, și chiar Europa.

Muzica acestui compozitor cu adevărat remarcabil nu poate fi confundată cu nimic – el și-a creat propriul stil. În compozițiile sale nu sună niciun cuvînt, dar ele sînt înțelese de toți. Prin măiestria sa interpretativă, Didiulea deschide o nouă lume în care nu există bariere, clișee sau falsitate.

Sursa foto şi video



1
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?