X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Femeia, în apartamentul căreia s-a produs explozia, s-a stins pe patul de spital

16 oct. 2018,, 20:01   Societate
4462 0

A murit ultima victimă care a avut de suferit din urma exploziei din sectorul Rîşcani al Capitalei. În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, Irina Vulpe a decedat azi ca urmare a unui stop cardiac.

Irina Vulpe, tînăra de 32 de ani respira doar cu ajutorul aparatelor. Ea a suferit arsuri grave pe mîini, pe picioare şi i-au fost afectate căile respiratorii.

Amintim că în urma deflagraţiei produse în data de 6 octombrie în clădirea cu 20 de etaje de pe bulevardul Moscova şi-au pierdut viața cinci persoane, iar zeci de familii au rămas fără adăpost.

Potrivit salvatorilor, unul dintre locatari a uitat să închidă robinetul buteliei, iar explozia a avut loc în momentul în care proprietara a aprins un chibrit.

Totodată, viceprimarul Nistor Grozavu a anunţat că blocul unde a avut loc explozia este pregătit pentru lucrările de reparaţie. Potrivit lui, reabilitarea apartamentelor distruse va dura pînă la şase săptămîni, deoarece planşeele vor trebui instalate foarte atent.


Nistor Grozavu a mai declarat că ascensorul pentru locatari va fi reabilitat pînă miercuri, iar liftul marfar nu va fi inclus în reparaţie, deocamdată, deoarece prezintă pericol. De asemenea, în următoarele zile va fi restabilit şi sistemul de încălzire în tot blocul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?