Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Casa Albă este solicitată să trimită trupe în Ucraina

2 dec. 2013,, 01:11   Externe
19105 27
Foto: novotroitsk.info
Pe site-ul web de la Casa Albă a apărut o nouă petiție pentru intervenția armatei SUA în procesul politic din Ucraina. Aceasta este a treia petiție de pe site în această săptămînă, care vizează procesele politice din Ucraina.

"Pe 30 noiembrie forțele speciale ucrainene au fost implicate împotriva demonstranților pașnici, fără avertisment. Piața Independenței a fost blocată toată noaptea pentru cei care au fost acolo. După aceasta o mulțime de oameni au fost snopiți în bătăi fără nici o vină. Aceasta a demonstrat cine este Ianukovici. Rugăm ca forțele armate americane să se implice împotriva lui Ianucovici. Ucrainenii cer ajutor împotriva dictaturii", - se spune în petiție.

Petiția a colectat în 24 de ore peste 10.000 de semnături. Casa Albă va trebui să examineze această petiție, în cazul în care se colectează 100.000 de semnături în termen de 30 de zile, transmite UNN.

Potrivit unor informații anterioare, petiția care solicita administrației SUA să impună sancțiuni împotriva președintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, pentru refuzul său de a semna Acordul de asociere cu UE a adunat peste 100 de mii de semnături.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?