Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Indicatoare rutiere stranii pe străzile Chişinăului. Care este explicația Primăriei

11 oct. 2018,, 16:10   Ştiri Auto
6446 0

În legătură cu apariţia în ultimele zile pe anumite străzi ale oraşului Chişinău a unor indicatoare care conţin inscripţii sau simboluri cu semnificaţie necunoscută, Primăria municipiului Chişinău a venit cu unele precizări.

Potrivit autorităților, aceste indicatoare nu au fost instalate de către serviciile de resort ale administraţiei publice locale. Primăria apreciază drept iresponsabilă acţiunea celor care au instalat respectivele indicatoare rutiere, care pun în pericol siguranţa circulaţiei rutiere. Instituția își exprimă regretul în legătură cu cheltuielile suplimentare pe care le va suporta pentru demontarea acestor indicatoare, bani din care puteau fi instalate indicatoare rutiere în locurile necesare.

Totodată, autoritățile anunță că vor sesiza organele competente pentru identificarea persoanelor care au instalat acele indicatoare şi tragerea lor la răspundere, conform legislaţiei în vigoare.

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, a solicitat în regim de urgenţă demontarea respectivelor indicatoare rutiere.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?