X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Consumul de apă caldă sau chiar fierbinte te poate ajuta enorm

6 dec. 2020,, 19:00   Externe
23170 0

Conform tehnicilor folosite în medicina din cultura chineză și indiană, dacă îți începe ziua cu un pahar de apă fierbinte, acest obicei te ajuta la îmbunătățirea sistemului digestiv, avînd și alte beneficii asupra sănătății.

Consumul efectiv de apă caldă nu te va ajuta să pierzi în mod direct kilogramele în plus, dar este un aspect semnificativ în acest proces. Nutriționiștii ne recomandă să ne începem ziua cu un pahar cu apă fierbinte și lămîie pentru a ne îmbunătăți metabolismul, oferindu-i corpului abilitatea de a arde mai multe calorii pe parcursul unei zile.

Îmbunătățește circulația

Consumul de apă caldă îmbunătățește circulația, ceea ce înseamnă că presiunea sîngelui va fi mult mai sănătoasă.

Dinți sănătoși


Consumul de apă caldă este benefic dinților, fiind mult mai ușor de absorbit. Anumite materiale de umplere a golurilor (plombele dentare), se contractează cînd simt apă rece, cauzînd desprinderea acestor părți de pe dinți. Trebuie să păstrăm o anumită temperatură a apei, astfel încît să nu fie în extrema cealaltă, adică mult prea fierbinte.

Digestie

Apa caldă stimulează sîngele pentru a ajunge în intestine, ajutînd procesul digestiv. Consumul dimineața, pe stomacul gol, grăbește digestia și are un efect hidratant rapid.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?