Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Vlad Filat a fost decorat cu Ordinul de Excelenţă al Georgiei (FOTO)

27 noi. 2013,, 15:34   Politică
4260 5
Foto: pldm
Preşedintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Vlad Filat, a fost decorat de preşedintele Georgiei, Mihail Saakaşvili, cu una dintre cele mai înalte distincţii de stat – Ordinul de Excelenţă. Decretul privind acordarea ordinului a fost semnat de Mihail Saakaşvili la 1 noiembrie curent, la finele mandatului său. Potrivit serviciului de presă al PLDM, înalta distincţie a fost înmînată astăzi de către însărcinatul cu afaceri al Georgiei în Republica Moldova, Avtandil Mikatsadze.

Ordinul de Excelenţă i-a fost acordat lui Vlad Filat pentru contribuţie remarcabilă la dezvoltarea şi consolidarea relaţiilor bilaterale dintre Georgia şi Republica Moldova.

În scrisoarea de însoţire, Mihail Saakaşvili îşi exprimă convingerea că ”relaţiile de cooperare dintre Georgia şi Republica Moldova se vor dezvolta în continuare în numele progresului şi unui viitor mai bun pentru popoarele noastre”.

La rîndul său, Vlad Filat a declarat că este onorat să primească această înaltă distincţie, mai ales în preajma summitului de la Vilnius, care va marca o etapă importantă în parcursul european atît al Republicii Moldova, cît şi al Georgiei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?