X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Ce a declarat Kliciko despre copiii din flori

27 noi. 2013,, 02:45   Sport
9402 3
Foto: obozrevatel.ua
Liderul partidului "UDAR" Vitali Kliciko a refuzat să comenteze și nu a dat un răspuns clar la întrebarea dacă are copii în afara căsătoriei. În același timp , vorbind în studioul emisiunii " Libertatea de exprimare " la postul ICTV, el a numit-o provocare.

Unul dintre jurnaliștii prezenți la emisiune a spus că pe Internet au apărut informații cu privire la spargerea e-mailului personal al lui Kliciko și publicării unei părți considerabile din corespondența lui. În acest sens, el a fost interesat dacă într-adevăr, așa cum ar fi dovedit această corespondență, liderul formațiunii" UDAR" are copii din flori.

Răspunzînd la această întrebare, Vitali Kliciko a declarat: " În prezent, se răspîndesc multe provocări. Nu are sens de comentat provocările".

În același timp, politicianul nu a confirmat și nici nu a negat că cutia poștală i-ar aparține, declarînd spargerea conturilor pe Facebook.

"Ei fac provocări. A fost atacată pagina de Facebook. A fost înlocuit contul pe Facebook al dl Kovalciuk, unde el răspîndește informații false din numele său. Acesta este un joc murdar ", - a declarat Kliciko.

Potrivit "Ukrinform", în corespondența proprietarului cutiei poștale se conțin o mulțime de fotografii personale ale lui Vitali Kliciko. În același timp , potrivit ziarului "Vzglead", proprietarul cutiei ar fi avut un copil nelegitim născut de fostul model Zoreana Vîshinskaya ( Oleynik ).

Amintim că pe 22 noiembrie a fost spart site-ul web, precum și paginile liderului partidului, Vitali Klicio în rețelele sociale Facebook și are nici un sens VKontakte". Apoi, pe 26 noiembrie hackerii au spart, de asemenea, site-ul oficial al partidului politic ”UDAR” al lui Vitali Klictschko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?