X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Momentul luării mitei, filmat cu o cameră ascunsă (VIDEO)

22 sep. 2018,, 14:01   Societate
4956 1

Mai mulți profesori de la Centrul de Excelenţă în Energetică și Electronică sînt cercetați pentru mită.

Momentul transmiterii mitei a fost filmat cu o cameră ascunsă, iar ulterior banii au fost găsiţi în birourile suspecţilor în timpul percheziţiilor. Ceilalţi profesori din instituţie susţin că nu ştiu nimic despre cele întîmplate.


"Nu pot comenta situaţia că nu cunosc detalii. - Au fost reţinuţi cinci profesori. - Ei şi ce? - Aţi încercat cumva şi dvs să cereţi mită de la elevi? - Nu! Doamne fereşte."

"Nu avem nici o dovadă şi informaţii clare. - Au fost prinşi în flagrant. - Aşteptăm să vedem ce ne vor spune organele competente."

Elevii sar în apărarea dascălilor.

"Eu cred că profesorii să fi luat bani trebuia să fiu anul patru acum. Eu aş putea oferi mită, dar dacă ofeream eram anul patru şi nu anul trei ca iarăşi să mă restabilesc la colegiu."

"Poate să fie ca un fel de mulţumire pentru profesori un fel de ciocolată, dar nu mai mult."

"Poate să fie cadou o cutie de ciocolată, dar de mită sau ceva de genul nu am auzit."

Directorul Centrului de Excelenţă în Energetică și Electronică nu a fost de găsit pentru a oferi o reacţie în acest caz.

"Domnul director unde este ? - Avem două filiale centru şi Ciocana şi cred că este la Ciocana. - Venim de la Ciocana şi acolo nu este. - Trebuie să vă întreb în glumă dacă nu v-aţi întîlnit pe drum?"

Directorul adjunct al instituţiei s-a arătat uimit de activitatea celor cinci profesori escortaţi la CNA.

" - Vor activa aici în continuare profesorii? - Nu pot să vă explic şi ce o să fie. Mai întîi ar trebui să ne vină informaţii de la organele respective ca să vedem care este realitatea. - Aţi ştiut că luau mită? - Dar de unde să ştim?"

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?