Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Oamenii de știință au numit o trăsătură care îi face pe oameni bogați

22 mai. 2021,, 19:30   Externe
3875 2

Oamenii de știință de la Universitatea Temple din Philadelphia (SUA) au numit o trăsătură de caracter care îi face pe oameni bogați. Deseori răbdarea este cheia succesului.

În cadrul unor cercetării, oamenii de știință au oferit copiilor bezele. Copilul putea să ia o bezea sau să aștepte 15 minute și să ia două bezele. Ca rezultat, s-a stabilit o regularitate între abilitatea de a aștepta momentul potrivit și viitorul succes. Copiii care s-au abținut de plăcerea în acel moment de dragul unui profit dublu în viitor, au devenit mult mai bogați în următorii ani, a spus profesorul de psihologie William Hampton.

Rezultatele au fost confirmate atunci cînd a fost realizat un studiu la care au participat 2,5 mii de voluntari cu vîrsta cuprinsă între 25 și 65 de ani.
„Dacă doriți ca copilul dvs. să obțină un salariul bun cînd va deveni matur, învățați-l să rabde și să aștepte pentru a obține ceea ce-și dorește peste o anumită perioadă”, a conchis expertul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?