Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

O căruță a fost lovită puternic de o mașină la Peresecina

20 sep. 2018,, 07:42   Societate
2144 0

Un bărbat în vîrstă de 70 de ani a fost rănit la cap și picior, după ce căruța în care se afla a fost lovită puternic de o mașină.

Accidentul a avut loc azi-noaptea, în satul Peresecina din raionul Orhei. Căruţaşul transporta mai mulţi saci cu struguri.

„El singur era căruțașul și noi am mers înainte că îl așteptam acasă să ne descarce poama, și cînd ne sună că e accident. Și ne-o luat poama și iaca - tă ce am pățit cu roada noastră îi pe șosea.”

„Căruțașul mergea la deal și mașina șeia după cîte am înțeles l-o lovit din spate. Căruțașul e lovit la cap și la picior. ”

Căruțașul susţine că şoferul avea viteză mare.

„ Calu mergea iaca pe aici și cînd odată ca un trăsnet m-o pălit din urma și eu am căzut așa în căruță și calu îi iute la mine și o fugit. Iaca mi-o spart capul aișia îi, am căzut fără cunoștință ”

Conducătorul auto, în vîrstă de 41 de ani, susține însă că nu circula cu viteză mare pe carosabil, iar căruțașul ar fi apărut din senin în fața lui.

„Da care viteză pot să am dacă nu este nici o frînă pe drum. 50, 60 nu mai mult. El o ieșit nici nu știu de unde o ieșit el.”

Dacă șoferul va fi găsit vinovat, el riscă o amendă și șase puncte de penalizare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?