Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Cine a propus candidatura Silviei Radu pentru funcția de ministru al sănătății

18 sep. 2018,, 12:23   Politică
5542 5

Premierul Pavel Filip susține că așteaptă mai multă eficiență managerială de la viitorii miniștri al sănătății și al agriculturii, nominalizați astăzi - Silvia Radu și Nicolae Ciubuc, notează Noi.md.

Filip a respins supozițiile precum că Silvia Radu ar fi protejata Partidului Democrat și că ar fi ajuns în funcția de ministru în urma unor înțelegeri din cadrul formațiunii.

„Din cîte știm, Silvia Radu a candidat independent la alegerile locale, și din partea PD. Cu această propunere, de a fi propusă pentru funcția de ministru, am venit eu și am discutat acest lucru la Biroul politic al PD. Sînt absolut sigur că este o candidatură potrivită”, a menționat el.

Pavel Filip a mai declarat că de această dată blocajul instituțional legat de numirea celor doi miniștri în funcții va fi evitat, întrucît au avut loc deja discuții în acest sens cu președintele Igor Dodon.

Potrivit premierului, cei doi miniștri care au fost înlocuiți vor reveni la posturile anterior deținute. Svetlana Cebotari va activa la Centrul Național de Transfuzie a Sîngelui, iar Liviu Volconovici – la Universitatea Agrară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?