X 
Criza energetică stiri: 1641
Cutremure stiri: 272

PCRM comentează informația despre marșul planificat pentru TREI zile în PMAN

20 noi. 2013,, 15:49   Politică
4098 0
Foto: noi.md
Membrii Partidului Comuniștilor neagă informația apărută în presă precum că planifică să ocupe Piața Marii Adunări Naționale începînd cu data de 23 noiembrie, pentru trei zile. Solicitat de NOI.md, deputatul Eduard Mușuc a spus că informațiile apărute în presă sînt zvonuri, care nici nu merită comentate. De asemenea, deputatul a negat că participanţii la acţiunea din 23 noiembrie au fost anunțaţi să se prezinte la miting cu haine calde şi produse alimentare.

“Nu comentăm zvonurile care sînt lansate de unele instituții mass-media. Anterior au mai lansat zvonuri că mitingul este pe 7 noiembrie, iar unii s-au plimbat în piață pe 7 noiembrie. Noi reiterăm, că marșul este o acțiune pașnică. Oamenii vor ieși să-și expună părerea, nu prin forță, așa cum s-a făcut pe 3 noiembrie, fiind șantajați că dacă nu vin, își vor pierde serviciul”, a spus Mușuc.

Totodată, contactat de NOI.md, și deputatul Anatol Zagorodnîi a menționat doar că PCRM a anunțat printr-o declarație că va organiza un miting, ezitînd să comenteze dacă participanţii au fost anunțaţi să se prezinte la miting cu haine calde şi produse alimentare.

Informația precum că ”revoluția de catifea” anunțată de comuniști ar putea culmina cu un protest non-stop a fost lansată de ziarul „Kommersant”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав