X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Candu nu se lasă și cere niște răspunsuri de la Maia Sandu

17 aug. 2018,, 11:50   Politică
5043 7

Spicherul Andrian Candu insistă ca Maia Sandu să răspundă în ce relație este cu oligarhul de origine kazahă Mukhtar Ablyazov, care finanțează fundația „Open Dialogue”, notează Noi.md.

Mai exact, democratul vrea să știe ce beneficii financiare a avut PAS din colaborarea cu fundația menționată.

„Haideți să mai încercăm să obținem un răspuns de la doamna Maia Sandu, politician aflat în picaj de imagine și folosită agresiv de oligarhii Țopa. Doamna Sandu, răspundeți totuși, vă rog, în ce relație sînteți cu oligarhul Ablyazov și fundația acestuia? Cîte beneficii, inclusiv financiare, ați avut de la colaborarea cu ONG-ul finanțat de acesta și reprezentat de Liudmila Kozlovskaya? Știm de la reprezentanții Comisiei Europene cît de deranjați sînt de aceste informații, însă poate răspundeți cetățenilor la aceste întrebări?”, a scris Candu pe o rețea de socializare.

Recent, după lansarea acestor acuzații, Maia Sandu a declarat că va răspunde la toate întrebările în cadrul unei dezbateri publice. „Dacă aveți ceva să-mi incriminați sau să mă întrebați, haideți la o dezbatere la televiziunea națională”, a spus ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?