Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

O companie din Moldova va construi în portul ucrainean Reni un terminal cerealier

11 noi. 2013,, 11:20   Economie
6385 1
Foto: serbiaconstruction.com
Compania moldovenescă ”Rusagro-Prim” intenționează să construiască în portul Reni (Ucraina) un terminal cerealier cu o capacitate de 250 mii tone de cereale pe an, transmite NOI.md. Potrivit presei ucrainene, anunțul a fost făcut de șeful administrației portului Reni, Serghei Stroia, în cadrul forului internațional de afaceri ”Sinergia la Dunăre”.

Potrivit lui Stroia, proiectul este estimat la 2 mil. euro, în cadrul lui fiind preconizată crearea a 50 de locuri noi de muncă. Părțile nu au precizat care sînt termenii de realizare a proiectului, deoarece intențiile investitorului din Moldova încă nu au fost confirmate din punct de vedere financiar, dar șeful portului ucrainean a subliniat că salută această intenție.

Compania ”Rusagro-Prim” (Cupcini) este una dintre cele mai mari companii în domeniul prelucrării cerealelor de la nordul Moldovei. Compania se ocupă de păstrarea și prelucrarea cerealierelor și culturilor oleaginoase, precum și transportarea acestora în orice colț al lumii pe cale auto și feroviară.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?