X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Legendara trupă ABBA s-ar putea reuni în 2014 (VIDEO)

11 noi. 2013,, 03:36   Showbiz
8672 0
Foto: userserve-ak.last.fm
Celebrul grup suedez ABBA intenţionează să se reunească şi să revină pe scenă în 2014, pentru a marca împlinirea a 40 de ani de la înfiinţare, a declarat cîntăreaţa Agnetha Fältskog pentru un săptămînal german într-un interviu publicat duminică.

În 2014, grupul suedez va sărbători împlinirea a 40 de ani de la lansarea single-ului său de debut, "Waterloo", cu care a cîştigat în 1974, la Brighton, în Marea Britanie, concursul Eurovision, o victorie care a reprezentat începutul unei cariere strălucitoare.

ABBA a devenit apoi unul dintre grupurile de legendă din muzica disco şi a lansat o serie de piese de mare succes, precum "Mamma Mia", "Dancing Queen" şi "Super Trouper".

"O revenire... bineînţeles că ne gîndim la acest lucru! (...) Ideea de a face ceva pentru a marca această aniversare există cu adevărat. Însă nu pot să vă spun astăzi ce va ieşi din această idee" , a declarat cîntăreaţa Agnetha Fältskog, în vîrstă de 63 de ani, pentru săptămînalul Welt am Sonntag.

Agnetha Fältskog a înfiinţat grupul ABBA în 1972 alături de chitaristul - devenit ulterior soţul ei - Bjorn Ulvaeus şi de cuplul alcătuit din Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad.

Grupul ABBA, al cărui ultim album de studio, intitulat "The Visitors", a fost lansat în 1982, a vîndut peste 380 milioane de discuri pe plan mondial.

Trupa suedeză continuă să vîndă peste două milioane de discuri în fiecare an. ABBA a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2010.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?