Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Biroul pentru relaţii cu diaspora a lansat "harta vinurilor moldoveneşti"

7 noi. 2013,, 10:30   Societate
2971 0
Foto: noi.md
Biroul pentru relaţii cu diaspora din cadrul Guvernului Republicii Moldova a creat o hartă virtuală a vinurilor moldoveneşti www.moldovanwine.net pentru promovarea acestora peste hotarele ţării şi pentru identificarea punctelor comerciale în care acesta este vîndut.

Autorii au comunicat pentru Agenţia "Infotag" că proiectul nu este unul comercial, nu este finanţat de nimeni şi are scopul nu doar să ajute consumatorul în a găsi peste hotare vinuri moldoveneşti, dar şi să impună vinificatorii autohtoni să caute noi posibilităţi pentru realizarea producţiei.

Fiecare doritor poate posta pe site, de pe computer sau de pe telefonul mobil locurile de unde a fost procurat vin moldovenesc. Adăugarea locului se face în două etape: aprobarea din partea administraţiei site-ului şi verificarea utilizatorului. Se admite menţionarea producătorilor şi a denumirilor de vinuri care pot fi procurate la un anumit punct comercial. Se recomandă introducerea datelor despre magazin, de exemplu: locul amplasării, calitatea deservirii şi altă informaţie folositoare pentru utilizatori.

Site-ul deja conţine informaţia despre 11 de puncte comerciale din 10 ţări ale lumii.

Consumatorii pot aprecia fiecare punct comercial, pot plasa materiale video şi fotografii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?