X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Victor Nichituş: Marea problemă a PCRM este lipsa banilor

6 noi. 2013,, 03:20   Societate
4339 2
Foto: mediascop.ro
Marea problemă din interiorul Partidului Comuniştilor ţine de lipsa banilor. De această părere este invitatul emisiunii Fabrika, jurnalistul Victor Nichituş.

"PCRM beneficiază de un sprijin. Acest partid mai este încă în preferinţa cetăţenilor. Partidul Comuniştilor suferă pentru că a fost la putere, a beneficiat de resurse administrative, de anumite resurse financiare. Marea problemă a PCRM ţine de lipsa banilor. Atunci cînd alte partide se aflau în opoziţie, iar PCRM era la guvernare, se întîmpla acelaşi lucru", a menţionat Nichituş.

Totodată, jurnalistul Valeriu Reniţă spune că PCRM este o forţă redutabilă pentru Coaliţia de Guvernare Pro-Europeană. "Toate ameţelile provizorii se întîmplă în rîndul organului de conducere. Nu ştiu cum să împartă puterea, cine va deveni succesorul lui Voronin", a precizat Reniţă.

Preşedintele Uniunii Civice pentru Democraţie Directă, Ruslan Popa, declară că PCRM a trădat alegătorii, iar la viitoarele alegri este nevoie de un alt sistem electoral. "Partidul Comuniştilor a trădat alegătorii în 2003 – ba erau cu Europa, ba cu Băsescu, acum sînt pentru Uniunea Vamală. E o tehnologie, nimic mai mult. 22 de ani am avut diferite partide la putere, iar poporul trăieşte tot mai rău. La alegerile din 2014 va fi alt sistem electoral. Uniunea Civică pledează şi promovează ideea ca nu avem nevoie de intermediari ca partid", a conchis Popa.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?