Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3995

Un american cere recompensă pentru prinderea lui Osama bin Laden

5 noi. 2013,, 00:35   Externe
2891 0
Foto: mignews.com
Americanul Tom Lee, în vîrstă de 63 de ani, din oraşul Grand Rapids cere ca FBI să-i plătească o recompensă de 25 milioane de dolari pentru că a ajutat la prinderea liderului grupării teroriste Al-Qaida, Osama bin Laden.

Negustorul de diamante susţine ca el a oferit FBI încă din 2003 informaţia despre locul în care se afla „şeikul terorii“. Mai mult, el acuză autorităţile că nu au acţionat mai repede şi că l-au mai lăsat să trăiască. „Asta mă deranjează şi ar trebui să deranjeze pe fiecare american. Le-am spus exact unde este Bin Laden şi ei l-au mai lăsat să trăiască un an“, a spus omul de afaceri, citat de Sky News.

Omul de afaceri afirmă că în 2003 a anunţat autorităţile americane că bin Laden se ascunde în oraşul pakistanez Abbottabad şi că ar fi aflat acest lucru de la un agent al serviciului pakistanez de informaţii. Tom Lee afirmă că avea legături comerciale cu familia acestui agent.

În 1999, autorităţile americane au anunţat o recompensă în valoare de 25 milioane de dolari pentru informaţii care vor contribui la prinderea teroristului.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?