X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Lansarea unui nou compartiment în cadrul portalului NOI.md

31 oct. 2013,, 14:35   Societate
3786 0

În luna septembrie curent, în cadrul portalului informațional NOI.md a fost lansat un nou compartiment – „Analitic”, care oferă zilnic propriile comentarii și analize.

Noul compartiment include articole ce abordează diverse subiecte din domeniile social, economic, politic, în doar două luni adunînd mii de accesări.

O echipă de jurnaliști cu experiență profesională tratează zilnic subiecte ce vizează viaţa oamenilor din întreaga țară, dar şi bunăstarea acestora, subiecte economice, ce reflectă modul în care este afectat buzunarul fiecărui cetățean etc.

Noua echipă de jurnaliști din cadrul proiectului va oferi și în continuare o gamă variată de materiale analitice, dar și un șir de interviuri cu lideri de partid, politicieni, miniștri, oameni de afaceri ș.a.

Portalul informaţional NOI.md a fost lansat pe piaţa din Republica Moldova acum trei ani, dar a reuşit deja să intre în top cinci cele mai vizitate site-uri de ştiri din ţară. NOI.md oferă cea mai completă colecţie online de ştiri, unul dintre avantajele cheie ale portalului constînd în independenţa politicii editoriale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?