X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Un britanic a creat costumele cu care poţi zbura

20 iul. 2018,, 03:27   Externe
2760 0

Invenţie inspirată din filmele cu James Bond sau Omul Păianjen. Un britanic a creat costumul zburător, care permite oricui să se simtă un super erou.

Acesta a fost pus deja în vînzare, la Londra, iar preţul nu este pentru buzunarul oricui. Odată ce-l achiziţionează, iubitorii de aventuri sînt învăţaţi cum să-l folosească.

Costumul zboară cu o viteză de pînă la 51 de kilometri la oră, în plan vertical şi se poate ridica pînă la trei kilometri înălţime.

Invenţia, care ar putea intra în Cartea Recordurilor a fost imprimată în format 3D şi cîntăreşte 27 de kilograme. Autorul costumelor, numit Omul de Fier, spune că folosirea lor îi va distra enorm pe oameni.

"Cîţiva membri ai echipei mele au învăţat cum să-l conducă în doar cîteva minute. Trebuie doar să-şi menţină echilibrul atunci cînd se ridică de la sol. Dacă învăţaţi să zburaţi în hangarul nostru, după cîteva zile, veţi înţelege cum funcţionează. Ulterior o să convingeţi că e foarte simplu şi sigur", a spus Richard Browning, inventator.

Costumele zburătoare sînt confecţionate la comandă, iar preţul lor este de 450 de mii de dolari. Costul implică şi lecţiile de instruire.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?