Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Imagini cu interiorul casei acoperite cu aur al celui mai temut grup mafiot din Italia

19 iul. 2018,, 04:01   Externe
5964 0

Poliția militară a publicat mai multe imagini de la operațiunea de mare amploare efectuată în Italia pentru a aduce în fața justiției membrii celui mai cunoscut clan mafiot din Italia, Casamonica.

Cel mai temut clan mafiot din Roma, Casamonica, a fost vizat marţi de o operaţiune majoră a poliţiei care a efectuat 31 de arestări pentru infracţiuni legate de Mafia, potrivit The Sun.

La raid au participat în jur de 250 de ofițeri, un elicopter și cîini antrenați ai poliției. Membrii clanului Casamonica au fost reținuți la Roma și Calabria și sînt acuzați de mai multe infracțiuni, printre care trafic de droguri, extorsiune şi cămătărie.

Carabinierii care au reușit să-l rețină pe Giuseppe Casamonica, unul dintre capii grupului, au făcut cîteva poze în casa clanului mafiot. Aici ei au descoperit camere acoperite cu aur, statuete, marmură roz și multe elemente de decor foarte scumpe.

Casamonica sînt membri italieni ai minorităţii etnice rome şi au baza la periferia de sud-est a Romei. Ei au o reputaţie de temut şi sînt cunoscuţi pentru agresivitatea lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?