Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Partidul Democrat nu are încredere în președintele formațiunii Marian Lupu?

29 oct. 2013,, 02:21   Politică
8038 1
Foto: flux.md
Partidul Democrat nu-i încredințează președintelui formațiunii, Marian Lupu, întîlnirile cu alegătorii. Pentru a-i găsi o ocupație lui Lupu, președintele de onoare al Partidului Democrat, Dunitru Diacov, a decis să-i cedeze postul de lider al fracțiunii parlamentare, pentru ca el și Vladimir Plahotniuc să se poată ocupa de întîlnirile în țară.

"I-am propus domnului Lupu să conducă fracțiunea Partidului Democrat și împreună cu mine, în calitate de vice-președinte al fracțiunii, să consolidăm partidul din interior", - a declarat Diacov, adăugînd că democrații pledează pentru menținerea alianței, semnarea acordurilor la Vilnius și refuzul de alegeri anticipate.

"Marian Lupu este liderul partidului și trebuie să fie șeful fracțiunii. Iar noi vom fi mai des în teritoriu, vom comunica mai mult cu oamenii. Pe cînd el se va concentra asupra Parlamentului. Sîntem un partid viu, care experimentează , caută și cred că este ceea ce ne diferențiază de alții. Acesta nu este începutul alegerilor, ci continuarea proceselor începute anterior", - a spus președintele de onoare.

La rîndul său, Marian Lupu a confirmat că i s-a propus să conducă fracțiunea în timp ce Plahotniuc și Diacov se vor concentra asupra activității interne, ideologice și politice a Partidului Democrat, " în contextul viitorului an electoral".

"Aceasta este necesar pentru partid și tot de ce are nevoie partidul trebuie să fie realizat. Noi toți trebuie să mergem în teritoriu, să vorbim cu oamenii. Deaceea domnii Plahotniuc și Diacov se vor concentra asupra unor astfel de activități, vor fi portavoce a partidului pentru a explica și prezenta hotărîrile partidului, logica lor etc", - a declarat liderul Partidului Democrat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?