Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Mocanu: Plahotniuc din umbră este mai periculos decît în Parlament

29 oct. 2013,, 01:38   Politică
3457 0
Foto: youtube.com
Retragerea în umbră a controversatului oligarh, Vladimir Plahotniuc îl face și mai periculos pentru societate și, mai ales, pentru cei care au vorbit deschis despre afacerile și ilegalitățile acestuia. Declarația a fost făcută de liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, comentînd plecarea lui Vladimir Plahotniuc din Legislativ și renunțarea acestuia la mandat și imunitate parlamentară.

”Plahotniuc în umbră este un pericol mai mare decît atunci cînd era în Parlament. Provocările vor fi la ordinea zilei. Cred că trebuie să ne gîndim la măsurile de securitate personală. Plahotniuc este o persoană strîns legată de lumea criminală și atît timp cît era în față, pericolul era mai mic ca acesta să se răzbune. Acum însă sunt sigur că ar putea să o facă. Acest mafiot are planuri mari de răzbunare”, a declarat pentru Jurnal TV, liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu.
Potrivit sursei citate, plecarea lui Plahotniuc din Parlament este o victorie de moment, la fel cum a fost demiterea lui din funcția de prim-vicepreședinte al Parlamentului, cît și demiterea pentru acte de corupție a ex-Premierului, Vladimir Filat. ”Este un pas înainte, dar asta nu înseamnă că mafia a primit o lovitură foarte gravă”, a constatat Mocanu.

Liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu este cunoscut ca un adversar al lui Vladimir Plahotniuc și un politician remarcat prin critici dure aduse oligarhului și patronului de facto al Partidului Democrat.

De la intrarea sa în politică, numele lui Plahotniuc-Ulinici, a fost implicat în scandaluri naționale, cît și internaționale, cele mai răsunătoare fiind atacurile raider asupra băncilor comerciale, urmărirea sa de către Interpol, traficul de arme, legături cu sindicatele criminale etc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?