X 
Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Marian Lupu va prelua conducerea Partidului Democrat în Parlament

28 oct. 2013,, 13:56   Politică
3301 2
Foto: andreifornea.com
Funcția de președinte al fracțiunii Partidului Democrat din Moldova ar putea fi preluată de liderul partidului, Marian Lupu. Despre aceasta a declarat președintele de onoare al PDM, liderul fracțiunii, Dumitru Diacov, după ședința Consiliul Politic Național al PDM. Diacov a spus că această acțiune vine, ca urmare a deciziei luate de prim-vicepreședintele PDM, Vladimir Plahotniuc, de a renunța la mandatul lui în Parlament.

"I-am propus și domnului Lupu să vină în fruntea fracţiunii PD și să ne angajăm împreună, ca să existe o consolidare a potențialului partidului pe intern. Sînt pași care vor fi completați pe parcurs cu alte acțiuni ale Partidului care să demonstreze că partidul este pe de o parte constructiv, care dorește să mențină acest echilibru în Alianță. Domnul Lupu este liderul partidului și trebuie să fie strîns legată activitatea fracțiunii cu liderul partidului", a subliniat Dumitru Diacov.

Potrivit lui Dumitru Diacov, activitatea de lider al fracțiunii necesită mai mult timp în Chișinău, iar din acest considerent, Marian Lupu se va ocupa de activitatea partidului în Parlament, iar Dumitru Diacov va merge în teritoriu să discute cu cetățenii.

La rîndul lui, liderul PDM, Marian Lupu, a spus „va trebui să fiu porta-voce a partidului și fracțiunii pentru a explica deciziile partidului, în timp ce Dumitru Diacov și Vladimir Plahotniuc vor merge mai des în teritoriu cu alegătorii”.

În prezent, Marian Lupu este liderul PDM, iar Dumitru Diacov este liderul fracțiunii PDM.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?