X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Invalidarea alegerilor a scos oamenii la proteste în centrul Chișinăului (FOTO)

24 iun. 2018,, 14:51   Capitala
5581 3

Protest în centrul Capitală. Susţinătorii liderului PPDA, Andrei Năstase, au împînzit Piaţa Marii Adunări Naţionate şi manifestează în aceste momente în faţa Primăriei.

Decizia Curţii de Apel de a nu valida alegerile locale de la Chişinau a scos în stradă susţinatorii şi simpatizanţii PPDA, PAS şi PLDM.

În susținerea fotoliului de primar al municipiului Chișinău au venit și mai multe persoane din raioanele țării, indiferent de faptul că ei nu au participat și nu au dreptul de alegere a edilului Capitalei.

După jumătate de oră de proteste în fața primăriei Chișinăului, aceștia s-au deplasat în Piața Marii Adunări Naționale, unde scandează Victorie.

Ordinea publică în aceste momente este asigurată de zeci de poliţişti.


În imaginile de mai sus, vedeți numărul protestatarilor suprinsi de dronă, la ora 14:05.

Totodată amintim că ieri poliția a pornit o cauză penală pentru instigare la vărsări de sînge în timpul protestelor planificate pentru ziua de astăzi, 24 iunie. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Inspectoratului General al Poliției. Astfel, polițiştii au identificat mai multe persoane cu profiluri false pe rețelele de socializare care au statut de bănuit.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?