X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Doi actori din "Game of Thrones" se căsătoresc astăzi

24 iun. 2018,, 03:04   Externe
2818 0

Actorii Kit Harington şi Rose Leslie din Game of Thrones se căsătoresc astăzi în Scoția în cadrul unei ceremonii private organizate într-un castel ce aparține familiei actriței, scrie presa britanică.

Nunta dintre Kit Harington şi Rose Leslie este considerată evenimentul mondenului de fanii fantasycare așteaptă cu sufletul al gură informaţii de la ceremonia care va avea loc în castelul familiei actriţei, Wardhill Castle, din Aberdeenshire, castel ce aparţine familiei Leslie din secolul XII.

Cei doi actori, amîndoi în vîrstă de 31 de ani, s-au cunoscut pe platourile de filmare ale seriei “Game of Thrones” în 2012 şi povestea lor de dragoste din serial a trecut şi în viaţa reală. Ei şi-au anunţat logodna anul trecut, în ziarul The Times.

Într-un interviu acordat revistei Vogue, Kit Harington a declarat că i-a fost foarte “uşor” să se îndrăgostească de Rose Leslie, iar cea mai frumoasă amintire pe care o are de pe platourile de filmare ale serialul este cînd a cunoscut-o pe interpreta personajului Ygritte, în Islanda, în 2012.

“Locurile erau frumoase… aurora boreală era magică… acolo m-am îndrăgostit. Dacă eşti deja interesat de o persoană şi aceasta ajunge să interpreteze rolul iubitei tale în serial, atunci este şi mai uşor să te îndrăgosteşti”, povestea el pentru Vogue.


Alte două vedete din “Game of Thrones”, Sophie Turner, interpreta personajului Sansa Stark şi Peter Dinklage, nimeni altul decît popularul Tyrion Lannister, au sosit vineri pe aeroportul din Aberdeen pentru a participa la nunta de sîmbătă care se va desfăşura într-un cadru intim. Şi alţi actori din serial sînt aşteptaţi la eveniment.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?