X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Zeci de localităţi, rămase în beznă în urma ploilor de ieri

23 iun. 2018,, 09:10   Societate
2940 0

Potrivit informațiilor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI în urma ploilor torențiale înregistrate în seara zilei de ieri, 22 iunie, pompierii au intervenit în 21 de gospodării pentru pomparea apei.

Salvatorii au efectuat acțiuni de pompare pe 8 adrese din municipiul Chișinău. De intervenția pompierilor a fost nevoie în gospodării de pe străzile Ghioceilor, Ion Creangă, Nicolaie Costin, Cornului din or. Chișinău, dar și unele curți din or. Durlești și Cricova. De ajutor au beneficiat și 11 gospodării din UTA Găgăuzia, unde apa a intrat în ogrăzi și beciuri.

Conform informațiilor oferite de furnizorii de energie electrică, fără curent au rămas parțial 15 localități din 7 raioane. Energia electrică a fost întreruptă în localități din raioanele Ialoveni, Criuleni, Strășeni, Anenii Noi, Hâncești, Cantemir, Cimișlia, UTA Găgăuzia și municipiul Chișinău.

Pentru restabilirea consumatorilor, la fața locului lucrează brigăzile specializate. În urma ploilor nu au fost înregistrate victime, drumuri blocate sau diguri și baraje afectate.

Toate drumurile și căile de acces sunt practicabile spre localitățile țării.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?