Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Filip a mers cu miniștrii la Fălești

22 iun. 2018,, 16:03   Politică
3344 1

Echipa guvernamentală a efectuat astăzi o vizită de lucru la Fălești, unde a discutat cu autoritățile locale despre situația din raion, notează Noi.md.

Pavel Filip a precizat că starea de lucruri în țară se vede mult mai realist atunci când ieși din birou. „Acesta e motivul pentru care eu și colegii mei din Guvern mergem cu toții, săptămânal, în teritoriu. Azi am fost la Fălești, unde am vorbit cu autoritățile locale despre situația din raion. Lucrăm împreună, ne coordonăm și așa reușim să luăm cele mai bune decizii. Tot așa, vom reuși să rezolvăm problemele oamenilor, să reconstruim apeductul de aici, să dezvoltăm agricultura, să modernizăm școlile și spitalele. Am început deja să lucrăm la îmbunătățirea infrastructurii, prin programul „Drumuri bune pentru Moldova”, a declarat Filip.

Potrivit lui, în lunile următoare, la Fălești, vor fi reabilitați peste 35 de kilometri de drumuri, valoarea lucrărilor fiind de peste 41 milioane de lei.

Conducerea Partidului Democrat le-a recomandat miniștrilor cel puțin odată pe lună să efectueze vizite în teritoriu pentru a discuta cu oamenii despre probleme lor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?