Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Î.S. „Poșta Moldovei” a deschis un nou oficiu în s. Răzeni, Ialoveni ©

21 iun. 2018,, 14:35   Societate
2912 0

21 iunie 2018 - Locuitorii satului Răzeni, din raionul Ialoveni vor fi deserviți într-un nou oficiu poștal situat chiar în incinta primăriei.

Astfel, începând de astăzi clienții din Răzeni și Mileștii Noi vor avea posibilitatea să beneficieze de serviciile Î.S. „Poșta Moldovei” deja în cele 2 oficii.

Directorul general adjunct al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, Liviu Bobeică, în discursul său a menţionat că deschiderea acestui oficiu poștal va satisface necesităţile clientelei, şi va contribui la transformarea întreprinderii. „Poșta Moldovei are grijă să inițieze proiecte cu accent nu doar pe o deservire calitativă și o atitudine la nivel față de client, dar și condiții mai bune de muncă pentru personal, ceea ce este îmbucurător și demonstrează atitudinea noastră față de colegi și clienți”, a conchis directorul general adjunct.

Noul oficiu poștal a fost dotat cu echipament de calcul modern, astfel fiind asigurate toate condițiile necesare nu doar pentru desfășurarea activității angajaților, dar și pentru comoditatea clienților. Noua reprezentanță poștală din satul Răzeni, va presta următoarele servicii: plata pensiilor, subvenţiilor şi indemnizaţiilor, transferuri de bani, și recepţionarea plăţilor de la populaţie.

Șefa oficiului poștal a accentuat implicarea administrației care a făcut posibilă această deschidere „Mulțumesc Directorului General, Serghei Nastas și administrația Poșta Moldovei, care a contribuit la deschiderea oficiului poștal. Datorită eforturilor Dvs. astăzi avem condiții de muncă pentru a deservi o localitate de aproximativ 7.000 de locuitori”, a adăugat Ana Iftodi.

Amintim că în această săptămână au avut loc 2 deschideri a oficiilor poștale. Astfel, beneficiarii noilor oficii sunt locuitorii satului Ohrincea, raionul Criuleni și satul Răzeni, raionul Ialoveni. Deschiderea și renovarea oficiilor poștale rămâne a fi o prioritate pentru Î.S. „Poșta Moldovei”, pentru a fi mai aproape de clienții noștri.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?