Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Liberalii, nemulțumiți că nu sînt luați în seamă

21 iun. 2018,, 11:07   Politică
2387 0

Deputații PL au cerut astăzi explicații conducerii Parlamentului, în contextul în care reprezentanții formațiunii nu au fost invitați în deplasări de serviciu, notează Noi.md.

Deputata Alina Zotea s-a interesat de ce în ultima perioadă, în delegațiile oficiale care întreprind vizite de studiu peste hotare nu sînt incluși și liberalii.

„Membrii Comisiei protecție socială au efectuat recent o vizită de studiu în Regatul Spaniei. În această deplasare au mers cinci deputați din cadrul PD și unul din grupul PPEM. Vă întreb: care au fost criteriile de selecție? De ce cei din opoziție nu au fost selectați? Vorbesc în cazul dat de Valerian Bejan. Au mai fost experiențe de acest fel. Ion Casian nu a fost lăsat să meargă la OSCE. Din ce cauză cei din opoziție sînt lăsați într-o parte?”, a întrebat Zotea.

În replică, Andrian Candu a precizat că astfel de subiect se discută la ședințele Biroului permanent, și nu în plen. El a adăugat că motivele acestor decizii vor fi enunțate la următoarele ședințe ale Biroului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?