X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un tînăr de 20 de ani, împușcat de șeful Poliției Criminale din Hîncești

21 iun. 2018,, 09:28   Societate
5923 0

Un tînăr de 20 de ani, care a decis să se bălăcească fără permisiunea șefului unui centru de agrement din orașul Hîncești, a fost împușcat mortal de un polițist venit la fața locului.

Potrivit datelor prezentate de șeful adjunct al Procuraturii Generale, Igor Popa, incidentul a avut loc în această noapte. Trei tineri au decis să se răcorească într-o piscină, însă au fost luați prin surprindere de șeful centrului de agrement și șeful Direcției poliție criminală a Inspectoratului de Poliție Hîncești.

În momentul în care l-au văzut pe polițist, tinerii au ieșit din piscină și au început să fugă. Șeful Poliției Criminale din Hîncești a scos arma din dotare și a efectuat cîteva focuri de arme în aer, după care unul în direcția tinerilor. Drept consecință, un tînăr a fost rănit și a ajuns la spitalul din Hîncești, unde a și decedat.

Potrivit procurorilor, cazul este ieșit din comun. Imediat după producerea incidentului, la fața locului au ajuns și ofițerii de investigație, care au audiat mai multe persoane, printre care și ceilalți doi tineri, prieteni ai victimei.

Totodată, Igor Popa a menționat că proprietarul centrului de agrement a sesizat de mai multe ori poliția privind acțiunile de huliganism care au loc pe teritoriul centrului și a solicitat intervenția poliției.


Procuratura a inițiat un dosar penal pentru omor intenționat și a reținut șeful Poliției Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Hîncești și proprietarul centrului de agrement.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?