X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Anunț important pentru moldovenii din Germania

20 iun. 2018,, 11:21   Societate
15219 0

Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main realizează în continuare proiectul „Consulatul vine mai aproape de tine”, scopul căruia constituie acordarea asistenței consulare în teritoriu.

Astfel, la 6 iulie 2018, la sediul Consulatului Onorific al Republicii Moldova la München, statul federal Bavaria, situat pe adresa: Ohmstraße 18, 80802 München, între orele 10:00-13:00 și 14:00-16:00 vor fi prestate următoarele servicii consulare: acțiuni notariale, legalizări, evidență consulară, acte de stare civilă, cazier judiciar, buletine de identitate, emigrare autorizată, renunțare la cetățenie.

Persoanele cointeresate de beneficierea serviciilor menționate sînt rugate să se programeze prealabil, la numărul de tel.: +491747110824 sau la adresa de e-mail: frankfurt@mfa.md, cu invocarea motivului, numelui/prenumelui solicitantului, localității/land-ului de reședință din Germania și a unui număr de telefon.

Acordarea asistenței consulare ,,în teren” face parte din proiectul „Ambasada vine mai aproape de tine” inițiat la finele anului 2008 de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, care presupune deplasarea periodică a funcţionarilor consulari pentru a presta servicii consulare „în teren”, inclusiv pe teritoriul statelor de acreditare prin cumul, unde concentraţia cetăţenilor moldoveni este una mare.

Calitatea serviciilor consulare moldovenești prestate în străinătate și în Republica Moldova poate fi apreciată AICI.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?