Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Alexandr Petkov: Corman a jurat credință PCRM

12 oct. 2013,, 03:20   Politică
9370 10
Foto: timpul.md
Igor Corman în ajunul numirii sale în funcția de ambasador în Germania, în anul 2004, din propria inițiativă ”a jurat credință Partidului Comuniștilor” și ”geniului Președintelui, Vladimir Voronin”, scrie pe rețelele de socializare deputatul PCRM, Alexandr Petkov.

" Ciudat că nimic nu s-a întîmplat cu răbdarea lui Corman, atunci cînd în 2004, înainte de numirea sa ca ambasador în Germania , el a jurat credință Partidului Comunist și geniului său, președintele Vladimir Voronin. Este surprinzător faptul că nimeni nu i-a cerut asemenea declarații. În cazul în care Corman a uitat, reamintesc: s-a întîmplat pe terasa cinematografului Patria", - scrie deputatul, sugerînd ca acesta ar putea aminti Președintelui Parlamentului - un activist al Partidului Democrat - și alte detalii .

" Pot să-mi amintesc și altceva, dar deocamdată nu voi face acest lucru. Deocamdată ... " - a concluzionat deputatul.

Vineri, 11 octombrie, președintele Parlamentului Corman a cerut sancțiuni penale pentru protestatarii care au blocat intrarea în Palatul Republicii.

" Răbdarea noastră are o limită , ea nu este nelimitată , iar în aceste condiții, structurile statului au obligația de a asigura ordinea publică. Astăzi vom organiza o ședință pe această temă , și sînt sigur că structurile statului își vor îndeplini atribuțiile" , - a declarat Corman , insistînd că "anume liderii Partidului Comunist au atacat poliția și a încercat să blocheze intrarea în Palatul Republicii "

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?