X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

La Londra s-a desfășurat Forumul de caritate moldo-britanic

25 mai. 2018,, 18:12   Societate
2835 1

În capitala Marii Britanii s-a desfășurat Forumul de caritate moldo-britanic, organizat de Jane Ebel, coordonator în cadrul organizației britanice HealthProm, care realizează proiecte de caritate pentru copii, în colaborare cu Ambasada Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Forumul de caritate din acest an a avut drept subiect principal de discuții modalitățile de consolidare a cooperării intre organizațiile de caritate, mediul de afaceri și comunitatea moldovenilor din Marea Britanie. Participanții la reuniune Lordul Bowness, deputatul britanic John Glen, Lucy Joyce, ambasadoarea Marii Britaniei la Chișinău, John Beyer, de la St. Antony`s College, Oxford (ex-ambasador al Marii Britanii în Republica Moldova), dar și reprezentați ai organizațiilor britanice de caritate, care își desfășoară activitatea în țara noastră, ai comunității moldovenilor din Marea Britanie și alții, au discutat programele de activitate în viitor, precum și proiectele care pot fi implementate printr-o colaborare eficientă în domeniul dat.

Conform datelor statistice, la moment, în Republica Moldova activează circa 40 organizații britanice de caritate, care-și concentrează eforturile pe asistența grupurilor sociale vulnerabile, în special copii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?