X 
Transnistria stiri: 1396
Eurovision stiri: 502

Ce i-a provocat rîsul lui Megan Markle, dar l-a enervat pe Prințul Harry (VIDEO)

25 mai. 2018,, 00:02   Externe
6025 0

Ducele și ducesa de Sussex au participat la primul eveniment oficial în calitate de soț și soție. Meghan Markle a strălucit într-o ținută fermecătoare, de o eleganță discretă.

Asta în timp ce discursul ținut de prințul Harry a fost întrerupt de o albină, spre amuzamentul tuturor celor prezenți, inclusiv al soției lui.

Harry și Meghan au luat parte la un garden party, în curtea Palatului Buckingham, organizat în cinstea prințului Charles. Acesta este un prim eveniment dintr-o serie lungă dedicată moștenitorului Coroanei Britanice. Prințul Charles va împlini în noiembrie 70 de ani.

Evenimentul, în cadrul căruia prințul Harry a ținut un emoționant discurs, a fost marcat și de momente amuzante. Precum cel în care ducele de Sussex este atacat de o albină, în hohotele de rîs ale celor prezenți, inclusiv ale tatălui, mamei vitrege și soției acestuia.

„Îmi pare rău, albina asta era să mă dea gata“, a glumit Harry.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?