X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Ceban vrea să curme unionismul cu orice preț

23 mai. 2018,, 14:52   Politică
4584 11

Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar general al municipiului Chișinău, susține că dacă va ajunge în fotoliul de edil al Capitalei, nu va permite organizarea marșurilor și evenimentelor unioniste.

Declarația a fost făcută în cadrul unei dezbateri publice la care a fost așteptat și contracandidatul său, Andrei Năstase.

„Vreau să fie foarte clar, cea ce ține de formațiunile care pledează pentru lichidarea statalității Republicii Moldova, este o prevedere clară în constituție, art.41, care zice că aceste acțiuni sînt anticonstituționale. Eu mă voi conduce exclusiv de Constituție Nu voi permite în acest sens să fie desfășurate careva de acțiuni. Noi putem avea opinii diferite, separate, dar există lege. Legea trebuie să fie respectată și nu interpretată”, a menționat socialistul.

Întrebat dacă aceasta nu este problema Parlamentului, să se ocupe de politică, Ceban a răspuns că „problema nu ține de politică, dar de acțiuni care contravin cu Constituția și actele legislative”. Candidatul a specificat că acesta va fi singurul caz de politică pe care vrea să-l facă la primărie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?