CUTREMUR de 5.5 resimţit la Chişinău

CUTREMUR de 5.5 resimţit la Chişinău
Foto : romaniatv.net
UPDATE 09:00 Conform datelor Institutului de Geologie şi Seismologie al Academiei de Ştiinţe, cutremurul s-a produs la ora 04:37 şi 56 secunde. Epicentrul a fost situat în munţii Vrancea (România), la o distanţă de aproximativ 220 km de Chişinău şi la o adâncime de circa 140 km. Magnitudinea cutremurului a fost de 5,5 pe scara Richter. În Republica Moldova cutremurul a avut o intensitate de circa 5,0 grade pe scara de intensitate seismica de 12 grade.

Potrivit datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, nu au fost raportate prjudicii în urma seismului resimțit în Republica Moldova.


Azi, 6 octombrie, la ora 04:37, a avut loc un cutremur, care a fost resimțit și la Chișinău. Deocamdată, nu se cunoaște dacă a produs sau nu anumite pagube, releatează unimedia.info

Cutremurul s-a produs în Vrancea cu magnitudine de 5.5 - 5.7, la o adîncime de 130 de kilometri. Conform Institutului Naţional de Fizică a Pămîntului, este cel mai mare cutremur înregistrat în acest an în România și sunt posibile replici de pînă în 4 grade.
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load