X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Veronica Herța comentează plecarea sa de la „Apă-Canal”: Demnitatea mea este mai presus

22 mai. 2018,, 15:21   Societate
9675 4

UPDATE 15:21 - Întreprinderea Municipală S.A. „Apă-Canal” Chişinău a rămas astăzi fără director general. Veronica Herța anunță, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că și-a dat demisia.

Adunarea Generală a întreprinderii a luat act de decizia ei și a acceptat cererea de demisie. Herța a fost numită în funcția de director pe 9 septembrie 2016, după ce fostul director și-a dat demisia. Iată mesajul postat de Herța:

11-20 - Întreprinderea Municipală „Apă-Canal Chișinău” (ACC) se pare că are un nou director. Potrivit surselor Realitatea.md, care au vrut să-și păstreze anonimatul, la ultima ședință a Comitetului de conducere al ACC, Veronicăi Herța nu i s-a prelugit mandatul de director al întreprinderii.

Contactată de Realitatea.md, Veronica Herța, nu a răspuns la telefon pentru a ne confirma sau infirma această informație. Totodată, reprezentanții Serviciului de presă al întreprinderii susțin că nu au deocamdată o asemenea informație.


Noul director al ACC ar putea fi fostul director al Fabricii de Sticlă din Chișinău, Valeriu Meșca.

Mai mult, se vehiculează că și alți angajați din conducerea ACC ar putea demisiona în viitorul apropiat. Printre aceștia, Victor Croitoru, directorul tehnic al întreprinderii, și Ion Burdilă, directorul economic al ACC.

Contactat telefonic, directorul tehnic al ACC, Victor Croitoru, nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația privind posibila sa demisie și a colegului Ion Burdilă. Acesta susține că în partea a doua a zilei va fi o informație oficială în acest sens.

Vom reveni cu detalii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?