X 
Cutremure stiri: 502

Fostul comisar de Chișinău, proprietarul unor case de milioane (FOTO)

3 oct. 2013,, 15:56   Societate
9187 8
Foto: zdg.md
Fostul comisar al municipiului Chișinău, Vladimir Botnari, este proprietarul unei vile de lux din comuna Tohatin și are viză de reședință într-o altă casă de milioane din orășelul Codru, care a fost înscrisă pe numele fiicei sale în ajunul protestelor din aprilie 2009, cînd a și fost judecat pentru neglijență în serviciu. Ziarul de Gardă scrie că ambele imobile au fost construite în perioada cînd acesta a deținut funcții de stat, relatează NOI.md.

Casa cu o suprafață de 85 metri pătrați din orășelul Codru are două nivele. Experții imobiliari o prețuiesc la peste 3 milioane de lei, prețul de piață. Vila din comuna Tohatin însă, are o suprafață de 600 metri pătrați. În opinia experților imobiliari, prețul de piață al acesteia se ridică la peste 3 milioane de lei. De asemenea, Vladimir Botnari mai deține un ”Wolkswagen Touareg” de culoare neagră.

Fostul comisar de Chișinău a ocupat mai multe funcții de stat în cariera sa, printre care comisar de Fălești și Soroca, comandant al Brigăzii cu destinație specială ”Fulger”, viceministru de Interne, șef de secție în Agenția pentru Construcții și Dezvoltare a Teritoriului și viceministru al Transporturilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Utilizați inteligența artificială în munca/studiile dumneavoastră?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав