X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Compania „Air Moldova” a introdus înregistrarea pasagerilor prin Internet

30 sep. 2013,, 12:11   Economie
4829 2
Foto: europarl.europa.eu
Compania aeriană de stat „Air Moldova” a lansat serviciul Web check-in, care permite pasagerilor cu bilete electronice să se înregistreze la cursă de sine stătător, prin Internet, economisind timpul și evitînd cozile de așteptare în aeroport, transmite NOI.md. Potrivit unui comunicat emis de ”Air Moldova”, serviciul este disponibil cu 24 de ore înainte de zbor şi se încheie cu 2 ore înainte de cursă. Serviciul de check-in online este gratuit și presupune imprimarea de către pasager a cărţii de îmbarcare (boarding pass), care va fi prezentată împreună cu documentele de călătorie Poliţiei de frontiera şi la poarta de îmbarcare.

Acest serviciu este disponibil pentru zborurile directe cu plecare din/spre Chişinău, precum şi pentru unele curse cu conexiune cu alţi transportatori. Daca există bagaj pentru cală, este necesară înregistrarea acestuia cu cel puţin 50 minute înainte de decolare, la ghişeul drop-off din aeroport sau la orice alt ghişeu check-in unde se efectuează înregistrarea pasagerilor la cursele ”Air Moldova”.

”Air Moldova” operează curse directe spre 20 de oraşe pe teritoriul Europei, oferind două clase de deservire – Econom şi Business.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?