Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4063

Pe 30 septembrie, în Chişinău va avea loc Forul de afaceri moldo-estonian

28 sep. 2013,, 12:30   Economie
4329 1
Foto : gooddays.ru
Forul de afaceri moldo-estonian se va desfășura pe 30 septembrie, în Chișinău. Potrivit informației acordate NOI.md de surse din cadrul Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exporturilor din Moldova (MIEPO), evenimentul este organizat cu ocazia vizitei ministrului Afacerilor Regionale din Estonia, Siim-Valmar Kiisler, însoţit de delegaţia oamenilor de afaceri estonieni.

La for vor participa reprezentanți ai peste 10 companii din Estonia, care activează în diverse domenii și sînt interesate în organizarea întrevederilor bilaterale cu antreprenorii din Moldova pentru discutarea oportunităților de conlucrare, promovarea producției, realizarea propiectelor investiționale etc.

Amintim că, anterior, Moldova și Estonia au convenit să impulsioneze cooperarea bilaterală în domeniul agricol, să realizeze proiecte comune în domeniul dezvoltării sistemelor informaționale de marketing și securitatea produselor alimentare. Părțile s-au pronunțat pentru sporirea exportului și importului de produse agricole pe piețele Moldovei și Estoniei. Chișinăul s-a arătat dispus să preia cele mai bune practici estoniene în domeniul dezvoltării sectorului agrar, modernizarea fermelor, crearea și dezvoltarea grupurilor de producători agricoli etc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?