Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Momentul în care Melania Trump refuză, din nou, să-și ia de mînă soțul (VIDEO)

26 apr. 2018,, 00:02   Externe
5365 1

Cuplul prezidențial de la Casa Albă a fost suprins iar, în timpul vizitei președintelui francez Emmanuel Macron, într-o ipostază jenantă.

În timp ce cei doi stăteau în fața Casei Albe în așteptarea cuplului prezidențial de la Palatul Élysée, liderul SUA face un gest delicat de a-și lua soția de mînă, care rămîne ca o stană de piatră, fără să-i răspundă.

Trump încearcă mai întîi să o atingă cu un deget și să-i tragă mînă, apoi îi apucă cu totul mîna, Melania Trump cedînd în cele din urmă și luîndu-se de mînă.

trump melania

Momentul a devenit imediat viral pe Twitter, acolo unde utilizatorii au comentat reticența primei doamne de la Casa Albă.


Săraca Melania, arată de parcă abia își ține lacrimile în timp ce Trump încearcă să o ia de mână”, este unul dintre comentarii.

Acesta nu este primul incident de acest fel, când prima doamnă își expune rezistența în a-l ține de mână pe Trump. Același gest la făcut și în luna mai, anul trecut, atunci când au efectuat o vizită oficială în Tel Aviv, Israel. Un incident similar a avut loc și în februarie, atunci când cei doi plecau de la Casa Albă pentru o călătorie în Ohio.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?