X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Protest în capitală! Primăria Chișinău a fost acționată în judecată (FOTO)

25 sep. 2013,, 17:01   Societate
9038 0
Foto: "Orașul meu drag" (org.)
Susținuți de mai mulți activiști, un grup de locatari ai casei 8/1 din strada Balcani au protestat dimineață împotriva construcției unui bloc de locuit adiacent. Aceștia se plîng că riscă să rămînă fără apartamente în condițiile în care în vecinătate va mai fi construită o casă, transmite NOI.md.

Protestatarii se arată indignați de faptul că la o distanță de doar 30 cm de la bloc se mai construiește o casă. ”Acest lucru este riscant pentru fundamentul casei. La rîndul lui, antreprenorul susține că a primit autorizația de construcție de la primărie pe 30 august. Pe site-ul primăriei însă nu este plasată nici o informație în acest sens.

Ultima autorizație emisă și publicată pe site este din luna mai curent. Primăria Chișinău dă dovadă de o totală netransparență. După protestul de astăzi, antreprenorul a dat totuși asigurări că va stopa săpăturile pentru o săptămînă”, a subliniat pentru NOI.md președintele Organizației ”Orașul meu drag”, Vitalie Voznoi.

Oamenii susțin că au acționat în judecată Primăria Chișinău pentru că a emis autorizație de construcție fără a lua în considerare acordul lor. Mai mult, aceștia spun că vor continua protestele. Următoarea acțiune urmează să aibă loc mîine dimineață, înainte de începerea ședinței CMC.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?